Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

12:03
Здійснюємо мрії - починаємо діяти...

Під таким девізом у  Покровському ліцеї 6 листопада 2019 року пройшов День відкритих дверей для батьків майбутніх першокласників.

Директор опорної школи Каліберда Л. О. розповіла батькам про перспективи навчального закладу,  про нове матеріально-технічне забезпечення Нової української школи.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Карабут Н. М. познайомила присутніх з організацією освітнього процесу першокласників, початкової ланки Нової української школи.

Не менш важливою є психологічна готовність дитини до навчання у школі. Саме

про це повідомила  практичний психолог нашого закладу Гавриш С.І.

Але ж школа – це не тільки навчання, а й цікаві та змістовні виховні заходи, конкурси, олімпіади, спортивні змагання та заняття в різноманітних гуртках. Саме про позакласну роботу ліцею розповіла заступник директора з виховної роботи Замфір А.М.

Дуже уважно слухали батьки майбутніх вчителів першокласників Бєльську Т.І. та Мірошниченко Ю.Г. Вони звернули увагу на необхідну та важливу допомогу дітям при підготовці до школи.

Крім цього педагог- організатор Бережна Т.І. та бібліотекар Удовіченко О. В. провели цікаві розважальні заняття з майбутніми першокласниками.

Наостанок була проведена екскурсія - огляд закладу.

Покровський ліцей з нетерпінням чекатиме майбутніх першокласників та їх батьків на наступну зустріч у січні 2020 року.

Переглядів: 365 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: