Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

10:05
Тиждень психології

Добіг кінця Тематичний тиждень, присвячений цікавій і корисній науці – психології. Протягом нього (з 22.04 по 26.04) встигли обговорити багато питань. Згадали, хто такий психолог, чим його діяльність відрізняється від діяльності психотерапевта та психіатра, з якими проблемами можна звертатися до цих спеціалістів.

З п’ятикласниками говорили про наші почуття та важливість кожного з них, адже наші емоції «говорять», «підказують» нам, які наші потреби задоволені чи незадоволені. Під час уроку – тренінгу зосередили свою увагу на тривозі та почутті страху, які сьогодні так часто стають гостями в наших душах. Познайомилися з психологічними інструментами, які дозволяють їх приборкати та вгамувати.

Зі старшокласниками оговорювали тему психологічних ресурсів, познайомилися з ведучими каналами їх поповнення. І я хочу висловити щиру вдячність Середович Маші, Дишлевій Каті, Супрун Соні, Повх Крістіні, Свірідюк Артему, Сич Еліні, Прокопенко Насті та Паляничці Кірі, які долучилися до челенджу і поділилися власними рецептами, як залишатися в ресурсі.

Дорослі мали змогу ознайомитися з інформацією про панічу атаку і загальним планом дій при ній.

І, напевно, найприємнішою подією Тижня психології стала довгоочікувана зустріч з Хібукі – плюшевим песиком, що вміє обійматися. Але Хібукі не просто іграшка, а дієвий і перевірений інструмент в роботі з дитячою травмою, розроблений і вже давно апробований ізраїльськими психотерапевтами.

Вплив трішки магічних обіймів Хібукі вже відчули на собі учні 3б класу, які складали рецепт від суму і учні 4б класу, які згадували самі, що знають про Великдень і знайомили Хібукі з традиціями святкування цього свята в Україні.

Переглядів: 19 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: